Går du og overvejer at blive masseret af en professionel massør grundet fysiske problemer, psykiske problem eller lignende? I så fald er der nogle få ting, du skal huske på, når du forsøger at finde en massør. Her er 5 tips, der kan hjælpe dig med at finde den rette:

Sørg for at massøren er autoriseret og forsikret

Det er vigtigt, at din massør er autoriseret og forsikret, før du lader vedkommende massere dig. Det vil være med til at sikre, at de har en fin uddannelse og ikke forårsager yderligere skade.

Spørg efter massørens anbefalinger

Hvis du har fundet en række massører, kan du med fordel spørge dem for at få anbefalinger. Det vil hjælpe dig med at få en fornemmelse af de forskellige typer massører, der findes, og finde den rette til dine behandlinger. At en massør er villig til at give dig referencer, giver dig også en god indikation om, at vedkommende taler sandt.

Læs anmeldelser online

Hvis ikke du har lyst til at spørge ind til massørens anbefalinger, kan du i stedet læse anmeldelser online på diverse sociale medier som Facebook og Instagram. Ellers kan du muligvis finde dem på Trustpilot eller spørge om referencer inde i facebook grupper.

Besøg massøren personligt for at få en fornemmelse af deres stil og tilgang

Før du bestiller en tid hos en massør, kan det være nyttigt at besøge ham/hende personligt først. Dette vil give dig en chance for at lære ham/hende at kende, personligheden og hvordan massørens tilgang er til en behandling.

Spørg om priser og eventuelle ekstra gebyrer eller omkostninger, der kan være gældende

Når du har fundet en massør, som du føler dig tryg ved, er det vigtigt at spørge om priser og eventuelle ekstra gebyrer. Nogle massører tager betaling pr. time, mens andre tager betaling pr. session eller endda har en fast pris. Hvis du kender disse omkostninger på forhånd, kan det hjælpe dig med at planlægge dit budget og finde den rigtige massør til dine behov. I nogle tilfælde kan du lave en fast særaftale, og det kan du som oftest spare en del penge på.

Ved at have disse tips i tankerne er du sikker på at finde en god massør, der kan hjælpe dig med at forbedre dit helbred.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg leder efter en massør?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *