Hvis jeg troede Corona lockdown trak tænder ud, så havde jeg da slet ikke overvejet Corona lockdown på barsel – for det trækker endnu mere tænder ud! Jeg er netop gået på barsel med mit andet barn, og jeg havde egentlig tænkt, at jeg formentlig ikke ville tænke så meget over de manglende muligheder grundet Corona lockdown. Jeg tænkte, eller jeg huskede fra sidste gang, at jeg egentlig gerne ville slappe af hjemme, jeg var træt og det var enormt stressende at skulle ud. Men denne graviditet er for det første anderledes, jeg er ikke lige så hæmmet, som jeg var i min forrige graviditet, ej heller lige så træt – men derfor glædede jeg mig nu alligevel til at gå hjemme og hygge mig, uden byen og dagligdagens stress og jag. Det varede lige godt og vel en uge, så syntes jeg sgu det blev lidt kedeligt! Jeg havde jo ikke tænkt over, at jeg heller ikke kunne gå på cafe eller restaurant, heller ikke i butikker og købe de sidste ting, som vi mangler eller komme ud og ose lidt. Og lige det savner jeg faktisk meget mere, end jeg havde regnet med. Jeg føler også lidt, at man bliver frataget den der babyboble verden, hvor man køber nyt babytøj, laver småting mens man venter, får besøg og alt sådan noget. Og nej det er slet ikke verdens undergang, og der er mange, der formentlig har det meget hårdere, men jeg synes nu alligevel, at det er lidt trist. 

Men altså jeg skal jo bruge tiden på et eller andet, og efter jeg har rengjort huset flere gange, lavet babyværelse klar, vasket alt tøj og pakket hospitalstasken, tænkte jeg hvad så nu… Og midt i kedsomheden har jeg fundet mig en ny hobby, jeg sidder nemlig nærmest dagligt med fødderne oppe i sofaen, en serie på fjernsynet alt i mens jeg kigger Loukrudt.dk tyndt for lækre baby ting – for wauw hvor har de et stort og lækkert udvalg! Man kan tydeligt mærke, at der er tænkt over hvert eneste samarbejde. En ting der er særligt farligt – eller måske bare en dyr hobby – er at jeg har opdaget deres udsalg side, hvor de løbende har vildt gode tilbud! Man får nemt et overblik – de har nemlig også kategorier der hedder: sidste chance og spar min. 50%, det fungerer super godt, og jeg har allerede klikket en masse lækre ting hjem til skide gode priser.  

Barsel & gode tilbud hos Loukrudt

En tanke om "Barsel & gode tilbud hos Loukrudt"

  • september 1, 2023 kl. 9:27 am
    Permanent link

    Разрешение на строительство — это административный письменное удостоверение, выписываемый официальными структурами государственного управления или субъектного самоуправления, который разрешает начать строительство или производство строительного процесса.
    Разрешение на строительство назначает законодательные принципы и нормы к строительному процессу, включая дозволенные типы работ, разрешенные материалы и методы, а также включает строительные нормы и комплексы защиты. Получение разрешения на стройку является необходимым документов для строительной сферы.

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *