Tilføj et slips til dit outfit 

Skal man på vej til konfirmation og vil se skarp ud? Så kan svaret for dig være et slips. vi tilbyder et kæmpe sortiment af flere forskellige afstøbninger af slips her finder du store slips, som en spasmager vil have eller slimslips til en der ønsker at se skarp ud når man skal ind til møde. Her kan du endvidere afslutte sit look med en slipsenål, som nemt og elegant holde styr på dit slips og gør at ens styling er perfekt.  

Skal man til julefrokost med familien? 

En af de klassiske ting man anvender slips er når man samles om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, der har BalderClothes den bedste mulighed til dig der vil have med et alternativt juleslips. Her har vi et sort udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med seje mønster.  

Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 

Om du er studerende, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit yndlings valg for at få ens look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig der virkelig ønsker at gøre noget ekstra ud af dit look. Her kan det være smart at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så når du har et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så dit look er velovervejet og at din forstand på tøj er til at se og vilgive et godt indtryk overfor dine venner 

Mangler du hjælp 

Hos os finder vi et enormt produktkatalog af slips i flere typer. Her kan BalderClothes guide en til hvilket slips, som passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en guide om hvad der vil passe perfekt sammen. Vi har igennem en længere periode arbejdet med slips og ved derfor hvad, som er smart at vide og hvad man skal tænke over, hvis du skal vælge et slips.  

Det smarte valg 

BalderClothes går op i kvalitet og man kan se at samtlige af vores slips er lavet i silke, så det er let for dig at binde. Her opdager du på samme tid at BalderClothes slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så du er 100 % at slipset ej er irriterende for dig eller være for meget. Med en slipsenål får man en simpel accessorie, der er let for dig at bruge. Vores sortiment heraf er i guld og sølv, så den med garanti er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje man har tilføjet til sit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man skal ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål vil hjælpe en, hvis de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen hjælper en nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så den ikke skrider ud til den ene side og dermed får dit slips skævt. 

mange farver 

Er man den festlige person, som elsker farver i din påklædning og har ledt efter et sted, hvor man kan købe slips i tonsvis forskellige farver? Så bør du ej søge mere, vi har slips i utallige farver og sammensætninger. Både med tern og med helt stilrent slips med en farve der er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved os og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

Tilføj et slips til dit outfit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *