En fliseterrasse er en flot og praktisk løsning til at skabe et flot udendørsområde. Desværre kan det være svært at vedligeholde en fliseterrasse, hvis den ikke er lavet ordentligt.

Det er derfor vigtigt at finde en professionel fagmand, der kan lægge fliserne på terrassen, så du får et flot og holdbart resultat.

Fliserterrasse eller træterrasse

Fliseterrasser kan have mange fordele i forhold til andre typer af terrasser. F.eks skal en terrasse i træ vedligholdes med både afslibning og olie.

Det er hårdt arbejde.

Med en fliseterrasse kan du nøjes med spule dem en gang imellem. Det er væsentlig nemmere og hurtigere.

En fliseterrasse kan have mange forskellige udtryk. Du kan lægge fliser i samme farve som huset eller vælge fliser, der skiller sig ud og giver terrassen et personligt præg. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvilken type fliser skal du vælge til terrasse

Det er dog ikke alle fliser, der egner sig til en fliseterrasse. F.eks er fliser af glasmosaik nemmere at rengøre end fliser af porcelænsmosaik.

Porcelænsfliser er derimod ikke så solide som f.eks keramiske fliser eller naturstenfliser. Det kan du læse mere om på Goerdetselv.dk, hvor du også finder masser af andre gode tips til at vælge dine fliser.

Her i Danmark og med et dansk hus er belægningssten det mest normale valg. 

Det er de fordi de er ekstrem solide og tykke. Til gengæld kan du få keramiske fliser i næsten farver, faconer og designs.

Der er flere valg muligheder med keramiske fliser end med belægningssten.

Brug en professionel fagmand til fliselægning

En fliseterrasse kan have mange fordele, men det er vigtigt at få lavet en ordentlig fliseterrasse, så den holder i mange år.

Det er derfor en god idé at finde en professionel fagmand i form af en brolægger, der kan lægge fliserne på terrassen. På den måde får du et flot og holdbart resultat.

Få tre tilbud på fliseterrasse pris

På siden Byggeexpert.dk finder du en god guide til selv at lægge fliserne, og samtidig kan du også bede om 3 priser på en ny fliseterrasse pris, helt gratis uden forpligtelser.

Byggeexpert.dk anbefaler altid at bruge professionelle fagmænd til fliselægning på grund af deres ekspertise og erfaring. De ved hvordan de skal lægge fliserne korrekt og så du får den rette hældning væk fra huset.

Derudover kan de fleste brolæggere også give en fliseterrasse pris, der er rimelig.

Vil du selv lægge fliser på din terrasse

Hvis du vælger at lægge fliserne selv, byder Byggeexpert.dk også på et hav af guides til fliselægning på terrassen. Du kan finde guides til alt lige fra valg af fliser,

til selve fliselægningen og vedligeholdelse af fliserne, så de holder i mange år fremover. Desuden finder du en masse tips og tricks til andre håndværksopgaver.

Fliseterrasse – Hvilken type flise skal du vælge og hvem skal lægge fliserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *