Hvis du lige er flyttet ind i en ny bolig, eller du blot trænger til fornyelse og aktuelt er ved at gentænke dit hjem, så finder du i denne artikel god inspiration til ting, du kan hænge på dine vægge. Dine tomme vægge er nemlig lærreder, der inspirerer til fri leg. Der er mange muligheder, og du kan både tænke praktisk, dekorativt og personligt; er du nysgerrig efter hvorfor? Så læse videre herunder.

Praktisk

Rent praktisk kan du hænge ting på dine vægge, der har en funktion. Det kan fx være flotte træhylder, hvor du kan stille ting ovenpå. Det kan også være et ur, du kan hænge på din væg et sted, så du hele tiden kan holde øje med, hvad klokken er.

Dekorativt

Når du skal tænke dekorativt, kan det være mange ting. Det kan være flotte plakater, tegninger eller malerier. Her kommer det meget an på din personlige stil, og måske du selv tager digitale billeder eller maler dine egne billeder, som du passende kan hænge op på dine vægge. Vilakula er en online butik, hvor du også kan klikke ind for at se det spændende udvalg af byplakater.

Personligt

De personlige ting på dine vægge er det, der gør dit hjem til netop dit. Det kan være, at du kan skabe betydning med digitale billeder, du får printet ud. Der ligger med garanti en masse på din mobiltelefon, og du kan jo starte med at kigge på de ældste, og så printe dem ud, der betyder noget for dig. Det er gode minder at være opmærksom på i dagligdagen, for det vil minde dig om en tid, der en gang var, hvor du havde det godt, og hvor livet flaskede sig dejligt. Det er en god måde at omringe dig selv med positive og personlige minder.

God inspiration til ting, du kan hænge på dine vægge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *