Hvad bestemmer prisen på Fantom? Svaret er ikke så enkelt, som du måske tror. Fantom, ligesom næsten alle andre kryptovalutaer, styres af udbud og efterspørgsel. Udbuddet betyder antallet af tilgængelige Fantom, mens efterspørgslen betyder antallet af interesserede parter. Så hvor mange mønter er der, og hvor mange vil købe Fantom?

Derfor bør du følge den live Fantom kurs

Det er ganske spændende at følge en ny kryptovaluta som F.eks. Fantom kurs. Jo færre mønter der er på markedet, og jo flere interesserede parter, jo højere pris vil prisen være. På samme måde vil et større udbud og en lavere efterspørgsel føre til en lavere pris. Det er altså primært udbud og efterspørgsel efter Fantom, der bestemmer prisen – men hvad påvirker disse faktorer? Her er et kig på nogle af de ting, der kan have en indflydelse på Fantom’s værdi.

En af de vigtigste ting, der kan påvirke både udbud og efterspørgsel, er minedrift. Når flere mennesker udgraver Fantom, er der større chance for, at der kommer nye mønter i omløb – hvilket igen kan føre til inflation og dermed et fald i værdien. På den anden side, hvis minearbejdere sælger deres tokens, så snart de erhverver

Hvad er Fantom coin?

Jo færre mønter der er på markedet, og jo flere interesserede, jo højere bliver prisen. På samme måde vil et større udbud og en lavere efterspørgsel føre til en lavere pris. Det er altså primært udbud og efterspørgsel efter Fantom, der bestemmer prisen – men hvad påvirker udbud og efterspørgsel?

Her er nogle af de vigtigste ting, som man skal være opmærksom på:

-Minedriftsvanskeligheder: Dette henviser til, hvor svært det er at udvinde Fantom-mønt. Jo højere minedriftsvanskeligheden er, jo mindre nye Fantom bliver skabt, og derfor vil prisen være højere (ceteris paribus).

-Udvekslinger: Hvor kan du købe/sælge Fantom? Jo flere børser der er, jo mere tilgængeligt bliver Fantom, og derfor højereforsyningen. Jo større efterspørgsel der er på en bestemt børs, jo mere sandsynligt er det, at prisen vil være høj på den pågældende børs.

-Nyheder og medier: Fantom skabte for nylig overskrifter, da det blev annonceret som en af de få mønter, der er noteret på Binance. Dette forårsagede en masse FOMO (frygt for at gå glip af), og folk købte Fantom uden egentlig at vide, hvad det var. Resultatet var et massivt spike i prisen efterfulgt af et lige så massivt nedbrud. Så pas på med nyheder og medier!

-Fællesskab: Endelig er det vigtigste måske fællesskabet omkring Fantom. Et stærkt og støttende fællesskab kan være med til at skabe opmærksomhed og dermed efterspørgsel efter Fantom-mønt.

Hold øje med den live fantom kurs 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *