Hvordan finder jeg det stærkeste billån? 

Er du på eftersøgning efter en hel ny bil eller vil have opgraderet den gamle ud med en bedre, men har ej pengene til det? Så kan et billån være en smart løsning for dig. Hvis man skal have et billån er der som normalt to valgmuligheder ; om det bør være med eller uden sikkerhed i bilen. Differensen på de 2 er at långiveren kan tilbyde billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, altså at långiveren har eje i faretøjet. Det vil altså sige, at når man som låneren ikke følger betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og tilbagsælge den til første sælger bilen for derved at kunne indfri det billån du har underskrevet. Det kan være en optimal løsning, hvis en ved at man kan indfrie sine betalingsbetingelser over perioden, da det her for det meste kan være lukrativt for låneren at påtage dette billån. Da renten over løbetiden typisk er mere lukrativt. 

Smarte elementer at være opmærksom på, når man påbegynder et billån 

De 2 essentielle faktorer du skal se på, når man skal påbegynde et MC lån er lånebeløbet og løbetiden. Lånebeløbet er det beløb i Kr du låner af giveren for at kunne købe bilen. Løbetiden er den tid, som lånet skal afdrages over. Lånebeløbet er dermed den mængde penge man bør benytte til købet af motorcyklen. Så det er noget du selv kan justere på alt efter af hvilken båd man slutter med at købe. Løbetiden kan også reguleres afhændig hvor mange penge du har råd til at afbetale billånet på månedligbasis. billånet kan altså blive dyrere ved at du har en lang løbetid.  

Hvor skal I starte sit billån

Hvis man skal afgøre hvor en skal tage sit bådlån er det klogt at kigge på den individuelle rente på det billån du vil have. Fx, når man sidder og bør have en ny MC lån er det rart at have overblik over om man har råd til at påbegynde det MC lån. En smart måde at holde overblik er at tage en snak med sin bank for at høre hvordan din likvider ser ud og hvad man har økonomi til. Her kan en selvfølgelig justere det en my afhængig efter om du finder sin ønske motorcykel og så kan man hæve det en my. Det er selvfølgelig at beslutte noget, som du kan afbetale i det lange løb. Hvis du skal træffe hvordan ens MC lån skal være er det rart at forstå hvor mange likvider man har i sit månedlige budget til at betale af på det pågældende billån.  

Ny eller gammel bil 

Det er essentielt at du overvejer den naturlige værdi nedsættelse som båden får med tiden. Og om du kan komme ud af et for stort MC lån, for hvis bilen har erhvervet sig så høj en værdinedsættelse, så du ikke kan komme ud af MC lånet ved at sælge den. Sidder man og betaler for ingenting og det er selvfølgelig det man helst vil være foruden. Derfor er det smart, at du ved at det er denne båd du ønsker at have over en lang tid. Ved en ny motorcyklen får de den mest omfattende værdiforringelse, hvis båden forlader sælgeren. Derfra nedsættes båden ej så kraftigt i værdi. Hvis du ser på en ældre motorcykel, som er brugt eller lignende er det klogt at du for undersøgt standen af båden.  

Så hvis du vælger at afbetale bådlånet over 10 år, men du sælger bil efter 5 år, så afbetaler du måske på en bil man ikke mere har, det ej er klogt.  

Når du fx skal få en båd og derfor har brug for et MC lån, så er der flere kriterier for at man kan starte et bådlån.  Man skal være fyldt enogtyve år gammel, du skal have en årlig indtjening på 180.000 kroner  

Som låntager er der 2 muligheder i forhold til om det bør være med eller uden førbetaling, altså, at man betaler en andel af det samlede beløb fra køb af. Flere lånudbydere kræver i dag, at man lægger 10-20 provent af det hele beløb af fra starten af købet af en ny motorcykel.  
 
Det kan være meget efterænktsomt at få tilbud fra adskillige forskellige lånudbydere før man starter et valg om hvor man skal tage sit billån henne, da der som oftest er en forskel. 

Hvordan finder jeg det stærkeste billån? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *