Det er vigtigt, at man har et hjem, som man kan lide at være i. Vores hjem er trods alt et sted, hvor vi bruger meget af vores tid, og derfor er det også vigtigt, at vi får skabt et hjem, som vi kan lide at være i. Det kan være, at du trænger til at gøre noget ved din indretning i hjemmet? Så kan du med fordel lade dig inspirere af den japanske indretning. Det kan du læse mere om i denne artikel. 

Indret med japanske plakater

Japanske plakater er det første, du bør kigge efter. Bring Østen ind i din stue med japanske plakater allerede i dag, og så kan du få en stil, der afviger fra den typisk nordiske, man er vant til at se rundt omkring. Med japanske plakater viser du også, at du er villig til at lade dig influere af andre former for kulturer, og der er ingen, der siger, at det hele skal være nordisk. 

Du kan få en tatami seng

Hvis du kan lide den japanske indretning, så ville det være perfekt med en tatami seng til soveværelset. Dette er en form for seng, der er meget tæt på jorden. Det betyder, at man har bedre jordforbindelse, og man kan sove bedre. Traditionelt er tatami måtter noget, der kunne fylde et helt gulv i Japan, og det er strengt forbudt at komme til at træde på det med fødder. I dag er der dog også dem, der bruger en tatami måtte til at dyrke motion på. 

Få de rette redskaber i køkkenet

Taler man om den japanske inspiration i indretningen, er det en skam, hvis man springer over, hvad man bør have i sit køkken. Her er der f.eks. flere, der ved, at det gør en forskel, hvordan man koger sine ris. Er du virkelig vild med Japan, og har du måske selv rødder derfra, så passer en riskoge perfekt ind i køkkenet. 

Find smukke gamle vaser

Der er også mange gamle vaser, der kan give en fornemmelsen af Japan, og derfor kan det også være noget, man bruger, når man skal finde ting til at indrette med japansk. Det kan ofte være noget, som man kan være heldig at finde i genbrugsbutikker eller antikke butikker. Ellers er det naturligvis også noget, du kan finde over nettet.

Indretning er vigtig

Det er langt fra ligegyldigt, hvordan du vælger at indrette dig i dit hjem. Det er et sted, hvor du bruger mange timer, og derfor skal du også sørge for, at det er et sted, hvor du har det godt. Her kan det hjælpe meget, at man sørger for at indrette sig på en måde, hvor man kan lide det, som man står op til hver dag. Hvis du kan lide den japanske indretning, så er det klart den, du skal lade dig inspirere af, når du indretter dit hjem. Brug de flotte japanske plakater.

Lad dig inspirere af Japan i din indretning i hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *