Der er åbnet et nyt sted i byen hvor man kan købe kontorstole. Prostole har åbnet showroom i Herlev hvor du kan finde et stort udvalg af kontorstole og mødestole. De forhandler ergonomiske kontorstole velegnet til mange timers kontorstole. Er du på udkig efter en løsning som aflaster din ryg, skulder og nakke på arbejde, er denne webshop stedet. Til erhverv tilbyder de 14 dages prøve. 

 

Besøg deres Showroom

Showroom er placeret i Smedeholm 13 B i Herlev. Her kan man efter aftale komme forbi og prøve noget af deres udvalg. Vi har været forbi og det skal nævnes at hele udvalget ikke er på deres showroom da noget af det udlejes til virksomhederne. De havde følgende modeller da vi har forbi, Rovo Sumo, Kohl Selleo Edge, Malmstolen R3 og Malmstolen classic 4000. Fordelen ved at møde fysisk op er at de måler stolen i forhold til din størrelse og finder de modeller som kan justeres til dig. 

 

Se deres Youtube kanal eller læs deres blog

Du kan også finde en masse info på deres blog samt Youtube Kanal. På youtube kanalen har de vidoer af hvordan Kohl Air Seat og Ergobalance virker. Vi fik prøvet Ergobalance hos dem, den havde en knap, som kunne trække luft ud og ind. På deres blog kan man se hvilke modeller de anbefaler samt hvordan man justere en kontorstol. Dette er særligt gavnligt hvis du ikke bor i nærheden af København og ikke har mulighed for at komme ind. Det skal siges at det ikke er en butik, så man kan ikke købe på stedet. Istedet bestiller man online hvorefter stolen leveres hjem til en. De har en også en farve og textil katalog så fremt man har specielle ønsker til farver eller ønsker en anden slags stof som uld. Vælger man en anden farve end den som fremgår på hjemmesiden, så er leveringstiden længere.  

ny showroom i Herlev

En tanke om "ny showroom i Herlev"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *