Har du fået stablet din egen virksomhed på benene, og ønsker at skabe større opmærksomhed omkring den? så er reklamelightere med logotryk en effektiv og billig løsning. Læs mere om reklamelightere, og hvordan de kan bruges til eksponering af din virksomhed her.

Fordele ved reklamelightere

Når man vil skabe eksponering af en helt ny virksomhed, så handler det om at skabe reklame af sit firmas navn og brand, og naturligvis nå så bredt ud som muligt.

Hver fjerde dansker siges at være faste rygere, og der sælges dermed tusindvis af cigaretter og lightere i de danske kiosker og supermarkeder på daglig basis. Dette gør lightere med logo til et oplagt hjælpemiddel til markedsføring og reklame af sin virksomhed.

Sådan får du fat i reklamelightere

Beslutter du dig for at ville benytte dig af reklamelightere, så findes der en lang række af firmaer, som tilbyder hjælp til lighter med logo tryk, og som har et stort udvalg af forskellige lightertyper. Dette kan i lang de fleste tilfælde betale sig at benytte sig af, da dette ofte er langt billigere og en del mere simpelt, end hvis man vælger helt selv at stå for denne proces.

Udvid med flere reklameprodukter

Ender du med at have succes med dine reklamelightere, så er det naturligvis oplagt, at du vælger at udvide dine reklameprodukter. Hvorved produkter som muleposer og kuglepenne eventuel er super gode og billige løsninger at supplere med.

Har din virksomhed fokus på sundhed, så kan det måske virke bizart at benytte sig af lightere til reklamering, da dette nemt ville kunne blive mistolket af ens kunder.

Her kunne drikkedunke, sportstasker eller måske køletasker eventuel være et super godt alternativ. Kun fantasien sætter grænser.

Tænk kreativt og skil dig ud fra mængden

På grund af lighterens popularitet blandt de danske rygere, så er den naturligvis også blevet populær for mange andre virksomheder ift. reklame. Det kan dermed være en fordel at tænke lidt kreativt og måske gøre lidt ekstra ud af sit logo tryk, således at man skiller sig mere ud fra mængden.

Dette kan bl.a. være i ift. valg af farve på lighteren eller logoets skrift. Eller måske ved at skabe et helt nyt lighterdesign. Her sætter fantasien også kun grænser, og når det handler om eksponering af sin virksomhed, så kan det bestemt betale sig at skille sig en smule ud.

Bestil din reklamelighter allerede i dag

Reklamelightere er altså dermed et oplagt hjælpemiddel, hvis man ønsker at skabe større opmærksomhed omkring sin virksomhed. Så hvorfor ikke gøre dig selv og din virksomhed en kæmpe tjeneste, og bestille dine første lightere med logo allerede i dag?

Langt de fleste firmaer lover levering allerede inden for blot 14 dage. Så vil du have gang i din virksomheds vækst og eksponering i en fart, så er det et oplagt valg

Dette vil være en beslutning, som du og din virksomhed kommer til at sætte pris på, og som i den grad kan betale sig.

Held og lykke med eksponeringen af din virksomhed.

Skab eksponering af din virksomhed med reklamelightere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *