Hvis du gerne vil have lidt mere fut på forholdet, så gælder det om at hælde det rigtige krydderi på.

Det er lidt med forhold som det er med mad. Der skal krydderi til, ellers bliver det hele lidt kedeligt og smagsløst. Dermed sagt, det gælder om at holde tingene spændende og sjove. 

Det kan du naturligvis gøre på mange måder, men en de mest effektive er nok at have god sex. Det gør bare noget ved forholdet. For du kan være helt sikker på, fungerer sexlivet ikke, så er man bare venner der sover sammen. 

Skal du gøre lidt ekstra ud af det. Så er det som kvinde noget nemmere end som man. Er han begyndt at pudse mere på sine alufælge end dig, så hop i noget frækt undertøj. Det har en magisk virkning på mænd. En lille stram kjole, et par selvsiddende strømper og noget lækkert lingeri. Det gør at han bliver som et vild dyr. Det virker i hvert fald hos 98% af mændende derude. 

Han har det lidt sværere!

Som man er det ikke altid bare lige at tage en lækker skjorte på. Det kan sagtens være det ikke er nok til at gøre hende helt rundt på gulvet. Her skal du måske forkæle hende med en lækker middag, tage hende ud, give hende massage, give hende en masse opmærksomhed. Dermed er det en lidt mere svær proces. Det bliver dog som regel altid belønnet ret godt godt. 

Er man først kommet til det frække. Så er det at krydre sexlivet med noget sexlegetøj at anbefale. Det kan være med til at give det en helt ny dimension og dermed gøre det spændende igen. Intet er mere kedeligt end lidt missionær stilling hver onsdag. Så det gælder om at komme lidt ud over grænsen. Prøve noget nyt og måske ende med både et godt grin og bedre orgasmer. 

Få lidt mere sjov ud af dit forhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *