GURLI & GUSTAV GRIS EVENT – Danmarks stærkeste attraktion for børnearrangementer.

 

Fuldt hus og sikker succes med Gustav og Gurli Gris er det mest sete børneprogram på både tv og streamingtjenester, og kan ses som det eneste børnenavn på alle børnekanaler, fra Ramasjang til Netflix og Disney Channel.

 

Og vil du have en sikker succes i 100 % børnehøjde til dit næste børnearrangement, så bør du organisere dig med Gurli & Gustav Gris, da de trækker fuldt hus overalt! – Og ikke kun helt små børn, men hele familien.

 

SHOWAGENT har eneret og licens til alle typer arrangementer og liveoptrædener med Gurli & Gustav Gris i hele Norden, og sørger for at publikum bliver guidet med sikker hånd gennem hele arrangementet af et professionelt eventteam. .

Mange kommer der, til et Gurli Grisearrangement.

 

Gurli Gris er en børne-tv-serie, der består af 5-minutters episoder. Den handler om Gurli, som er en menneskeskabt gris, og hans familie og venner, som alle er forskellige pattedyr. Hans efternavn angiver hans dyreart, og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet, for eksempel Karina Kanin, Pedro Pony og Herluf Hund.

Peppa Pig er en britisk førskole-animeret tv-serie af Astley Baker Davies. Showet kredser om Peppa, en antropomorf hungris, og hendes familie og ledsagere er andre dyr. Showet blev sendt første gang den 31. maj 2004. Den syvende sæson begyndte at blive sendt den 5. marts 2021. Peppa Pig er blevet sendt i over 180 lande.

 

Peppa er selv blevet udtrykt af en række forskellige kunstnere gennem årene. Lily Snowden-Fine gav sin stemme i første sæson og Cecily Bloom i anden sæson, derefter påtog Harley Bird, som var fem år gammel, da hun startede, rollen i tretten år, indtil hun stoppede efter den sjette sæson. Hun blev erstattet af Amelie Bea Smith. John Sparkes, Morwenna Banks, Richard Ridings, Oliver May og Alice May giver også deres stemmer.

 

Den 31. december 2019 købte Hasbro Entertainment One, inklusive Peppa Pig-franchisen, for en handel på 3,8 milliarder dollar. Den 16. marts 2021 blev det annonceret, at serien blev fornyet indtil 2027, hvor de originale skabere og studiet (Astley Baker Davies) blev erstattet af Karrot Entertainment (producere af Sarah & Duck)

Gurli Gris har fået nye ejer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *