Med det tidløse design på alle Filibabbas produkter sikre du dig et smukt unikt hjem. Filibabbas produkter er produceret i naturlige og rolige farver, med et tidløst design, der aldrig går af mode. På den måde kan produkterne genbruges til næste baby, og samtidig følge moden. Lige meget om det er en slynge, nest, legetøj eller en ammepude, så vil man selvfølgelig gerne have, at de er pæne at have liggende. På den måde slipper man også for, at se på rod, uden at pakke tingene helt væk. Find dine nye favorit produkter fra Filibabba på www.littlehappy.dk/filibabba, hvor du får landets bedste priser.

Fordele ved et tidløst design

En kæmpe fordel ved et tidløst design er genanvendeligheden. Produkterne kan bruges om og om igen, til de slides op, fordi designet bliver ved med at passe ind til de moderne hjem. Produkterne fra Filibabba bliver også lettere at sælge, hvis det en dag er det man ønsker, når man ikke skal bruge dem mere. På den måde giver man glæde til en ny familie. En baby bliver heller ikke lige så optaget af farverne, fordi de er så naturlige. Baby falder derfor lettere til ro.

  • Sov i det søde sengetøj: Det søde sengetøj fra Filibabba vil helt sikkert passe godt ind på det lille børneværelse. Der er mange forskellige farver og mønstre, så der er noget til enhver smag. Dit barn kan bruge tid på at studere alle de små motiver på sengetøjet inden sengetid.
  • Leg i vandet: Filibabbas vandbassin og badering vil med sikkerhed blive et hit, når den varme sommertid nærmer sig. På en varm sommerdag, vil dit barn elske at blive kølet ned i rolige omgivelser, som bl.a bassinet fra Filibabba vil sørger for. Det er vigtigt, at dit barn får et naturligt forhold til vand fra en tidlig alder, så barnet ikke senere hen vil blive bange for vand.
  • Et design for alle: Alle aldre, alle køn og alle personligheder – Filibabbas design er for enhver. Udover det tidløse design, så er Filibabbas design også enkelt og stilrent. Derfor passer Filibabba ind i alle hjem, uden at tage for meget eller for lidt opmærksomhed fra andre ting.

Produkter med et design som passer året rundt

Om det er sommer, efterår, vinter eller forår så er Filibabbas design perfekt. Filibabba har både produkter i varme og kolde toner, så der er noget til enhver årstid. Det gælder alt lige fra sengetøj til babyrangler. Produkterne er designet til ikke at blive skiftet ud. Både holdbarheden og det visuelle er i top. Det er en vigtig ting, når det kommer til babyudstyr.

Vi vil gerne passe på vores babyer, men et lækkert visuelt look gør bestemt heller ikke noget dårligt. Derfor er det mega smart, at de to ting er kombineret i én.

Tidløst design til børn fra Filibabba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *